Apurahanhakijat

Hakuaika

Sydäntutkimussäätiön vuoden 2019 apurahahaku alkaa 9.12.2018 ja päättyy 14.1.2019 kello 16:00.

Hakuohjeet

Sydäntutkimussäätiö jakaa apurahoja tieteelliseen sydän- ja verisuonitautien tutkimukseen. Säätiön apurahoja voi hakea kerran vuodessa. Apurahojen hakuaika alkaa joulukuussa ja päättyy tammikuun puolessa välissä. Apurahansaajat julkistetaan Sydänviikolla toukokuussa 2019.

Apurahahakemus täytetään sähköisenä kirjautumalla verkkopalveluun .

Ohjeiston hakemuksen laatimiseen voit ladata tästä: Hakuohje (pdf).

Hakemusta ei jätetä ollenkaan paperiversiona, vaan ainoastaan verkkopalvelun kautta.

Mihin tarkoitukseen?

Apurahaa voi hakea 1-3-vuotisiin tutkimushankkeisiin sekä tutkijatohtori- ja väitöskirjatutkimuksiin. 2- tai 3-vuotiseen tutkimushankkeeseen haettu rahoitus voidaan myöntää myös vain 1-vuotisena. Tutkimushankkeen vastuullisen johtajan tulee olla dosentin tai professorin tasoinen tutkija. Rahoituksella voidaan kattaa kustannuksia, jotka syntyvät esimerkiksi tutkimusryhmän tutkijoiden ja tukihenkilöiden työajasta (apurahat, palkat) sekä tutkimuskuluista.

Apurahaa väitöskirjaa varten haettaessa hakemukseen liitetään lausunnonantajan lausunto lausuntojen verkkopalvelussa.

Tutkijatohtorirahoitusta voi hakea joko ulkomailla tai kotimaassa suoritettavaan tutkimustyöhön. Hakijana voi olla tutkija, jonka tohtorin tutkinnon suorittamisesta on kulunut hakuajan päättyessä enintään 12 vuotta. Haettaessa apurahaa väitöskirjatutkimukseen hakijana on tohtorikoulutettava itse.