Lahjoita tutkimukselle elämää varten.

Jokaisella on vain yksi sydän. Haluamme tietää siitä kaiken.

Lahjoittajana mahdollistat pitkäjänteisen sydäntutkimustyön, jonka avulla ehkäistään sydänsairauksia, kehitetään hoitoa ja parannetaan sairastuneiden elämänlaatua. Tutkimusta voit tukea monella tavoin: kertalahjoituksella, suurlahjoituksella tai testamentilla.  Tukesi on meille tärkeä. Kiitos.

Tärkeää tietoa lahjoituksestasi: 

  • Sydäntutkimussäätiö ei ole lahja- tai perintöverovelvollinen – lahjoituksesi menee sellaisenaan kohteelle.
  • Sydäntutkimussäätiö on Verohallituksen nimeämä säätiö, jolle annetut rahalahjoitukset ovat toisen yhteisön verotuksessa vähennyskelpoisia, vähintään 850 euroa ja enintään 50 000 euroa. Verohallinnon päätös nro P0051404896 (20.2.2019).
  • Lahjoituksen ja testamentin voi myös kohdistaa tietylle tutkimusalalle. Olethan yhteydessä asiamieheen.
  • Voit tehdä lahjoituksen nimettömänä tai julkisesti ryhtymällä Sydäntutkimussäätiön Sydäntukijaksi. Julkaisemme kaikkien Sydäntukijoiden nimet vuosittain sivuillamme sekä toimintakertomuksessamme.
  • Mikäli olet kiinnostunut tukemaan sydän- ja verisuonitautien tieteellistä tutkimusta jatkuvasti tai tuntuvasti, olethan yhteydessä Sydäntutkimussäätiön asiamieheen Arto Ristolaan (09) 752 75234, toimisto@sydantutkimussaatio.fi

Keräyslupa: Poliisihallitus lupanumero RA/2018/819. Toimeenpanoaika ja -alue 1.1.2019-31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Mikäli haluat seurata, miten lahjoituksesi auttaa, tilaa uutiskirjeemme toimisto@sydantutkimussaatio.fi.

Lisätietoja:
Sydäntutkimussäätiön asiamies Arto Ristola
Puh. +358 9 752 752 34
Sähköposti: toimisto@sydantutkimussaatio.fi

Kertalahjoitus
Merkkipäivälahjoitus
Muistolahjoitus
Suurlahjoitus
Testamentti
Sydäntukijat